..about a girl who started in new school.

Moikkamoi vaan! Niin ne koulut taas alkoivat, kas kummaa. Kesäloma oli aurinkoinen, sen huomaa monien ihmisten ruskettuneista naamoista ja pirteestä olemuksesta. Auringolla on kumma vaikutus ihmisiin. 

Itsehän aloitin nyt Ahlmanin ammattiopistossa ammattistartilla 11.8.-14 ja oon aika tyytyväinen, että sain edes jonkun koulupaikan ettei tarvitse viettää välivuotta. Ryhmässä pitäisi olla 10 henkilöä, mutta jostain syystä ekana päivänä paikalle ilmoittautui vain seitsemän. Ekana päivänä olin hieman väsynyt (lue: kuoleman partaalla) , mutta silti aika innoissani! Pelotti ja olin innostunut samaan aikaan, en oikein tienny mitä tehdä, mitä sanoa, tai miten suhtautua erilaisiin tilanteisiin. Monet olivat meidän ryhmästä minua vanhempia, joten oletin, etten saisi kavereita heistä. Toisin kävi.

Nyt kun ollaan kolme päivää oltu koulussa, niin voisi sanoa, että aika mukava starttiryhmä! Ollaan näiden kolmen päivän aikana tutustuttu toisiimme ja koulun tiloihin, mikä on aika siistiä. Tiistaina ollaan enemmän vaan tutustuttu toisiimme erilaisten tehtävien avulla, ja mitä nyt ollaan ruokalassa vaihdettu pari sanaa syömisen lomassa. 

Tämä päivä on ollut aika paljon tietokoneen äärellä työskentelyä. Aamulla kun tultiin klo 10 kouluun, niin alotettiin sillä, että tehdään meille omat uudet sähköpostit ja opeteltiin käyttämään OneDrivea. Siinä sitten vain surffailtiin netissä ja oltiin olevinamme tekemässä jotain, jonka jälkeen mentiin syömään 11.30. 

Nyt siis istun koulussa edelleen, loin tämän blogin ja aloitin kirjoittamaan postausta. Tarkoituksena siis oli kirjoittaa tänne säännöllisesti asioita mitä tehdään kouluvuoden aikana koulussa sekä työharjoitteluissa! Jatkossa siis ilmottelen tänne enemmän, kunhan rupeaisi ensin tapahtumaan jotain...

♥:lla Sara